Medimurjenkoirien ensimmäinen tuomarikoulutus pidettiin Lahdessa 11.10. kennelpiiirin tiloissa. Paikalla oli kymmenkunta tuomaria tutustumassa rotuun. Kiitos osallistuneille koirakoille.
Eilen 27.10. tuli kaksi vuotta täyteeen siitä kun Suomeen saapui ensimmäinen medimurjenkoira. Nyt koiria on jo 26 kappaletta. Kiitokset Kroatialaisille yhteistyökumppaneillemme että saimme tänne tämän ihanan rodun.

Mali medimurski pas u Finskoj već 2 godine.

Hvala za sve uzgajivače u Hrvatskoj koji su to omogućili!


Ensimmäinen medimurjenkoirien tuomarikoulutus on 10.11. Lahdessa. Mallikoirat on saatu kasaan. Kiitokset omistajille.
Lauantaina 24.10. Mikkelin Rahulassa esittäytyivät hurmaavat medimurjenkoirat. Paikalla oli kolme urosta (Andy, Dexter ja Tahvo) ja kolme narttua (Aki, Ava ja Dora). Tapahtuma alkoi noin kello 10 ja kesti noin puoli kolmeen asti. Paikalla kävi ihailijoita tutustumassa rotuun ja moni ilmaisi halukkuutensa hankkia medi. Tämä oli onnistunut PR-tilaisuus tälle rodulle joka on aivan pian ollut Suomessa 2 vuotta. Medejä on Suomeen tullut tänä aikana 26 kappaletta mikä on hieno määrä. Ja ensimmäiset koirat ovat tulleet täysi-ikäiseksi ja pian alkaa rodun kasvatus maassamme.

Yhdistys kiittää paikalle tulleita koiria omistajineen ja myös Rahulaan että saimme esitellä ihanaa rotuamme tiloissanne.